Agenda del Casal

Dilluns, 05/11/2018

EXPOSICIÓ: "MIRARTE"

Horari: 17:00

'Mirarnos con creatividad, es abrir una puerta a un mundo de posibilidades, para recrearnos sanamente a través de los colores y las formas'. 

Artista: Lorenzo Araujo.
http://apedazitos.blogspot.com/

Inauguració: Dilluns 5 de novembre a les 19 hores!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues.

EXPOSICIÓ 'SIM, DIBUIXANT DE LA REVOLUCIÓ'

Horari: 17:00 a 15:00

 

Exposició enmarcada dins l'acte de presentació del llibre 'SIM' del divendres 16 de novembre a les 19 hores. 

Presentació del llibre SIM. Dibuixant de la Revolució, per Joan Prados, coautor de la biografia de José Luís Rey Vila, SIM, destacat il·lustrador, cartellista, dibuixant i pintor que va viure a la Font d’en Fargues durant part de la Guerra Civil.
Hi haurà llibres a la venda.

Organitza: Grup d'Arxiu i memòria

ACTIVITAT GRATUÏTA

 

LA FESTA DEL TEMPS

Horari: 18:00

Qui no ha somniat a enfilar-se a alguna de les muntanyes del massís de l'Himàlaia fins a arribar a tocar dels núvols? Avui ho farem. Pujarem fins a un cim situat a 5.472 metres per sobre del nivell del mar. I pujarem cantant i xiulant. El camí serà una festa i quan arribem en farem una altra, una de ben grossa, La festa del temps. I cantarem cançons que segur coneixeu, cançons que expliquen allò que ens passa i com ens fa sentir, cançons que exploren les nostres emocions i ens ajuden a créixer com a persones.
I com sabem que els viatges acompanyats sempre són més divertits, els Xiula us en conviden a un que pot arribar a ser un dels grans viatges de la vostra vida. Els hi acompanyem?

ACTIVITAT GRATUÏTA.  Dins el Cicle Barcelona Districte Cultural. Aforament limitat, imprescindible reserva d'entrades aquí.

CINEMA: ¿QUÉ HE HECHO YO PARA MERECER ESTO?

Horari: 21:00

Les aventures i desventures d'una mestressa de casa dels anys vuitanta, enfrontada a la supervivència quotidiana al barri de la perifèria madrilenya on viu la seva família.

Direcció: Pedro Almodóvar 

Guió: Pedro Almodóvar

Interpretació:  Carmen Maura, Ángel de Andrés López, Chus Lampreave, Verónica Forqué, Luis Hostalot, Kiti Manver, Gonzalo Suárez, Cecilia Roth, Amparo Soler Leal, Emilio Gutiérrez Caba, Juan Martínez, Jaime Chávarri

Any: 1984

Durada: 101'

Apta per a tots els públics

PREU: 3 EUROS

Organitza: Grup FF Cinema