Agenda del Casal

Dilluns, 28/01/2019

EXPOSICIÓ DE PINTURES: 'UN MUNDO PARA RECORDAR'

Horari: 17:00

A càrrec de Maribel Muro.

Pintura a l'oli sobre fusta i canvax.

Hi haurà Inauguració: Divendres 8 de febrer a les 19,30 hores!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

 

GRUP DE LECTURA: 'LA BUENA REPUTACIÓN'

Horari: 20:00

Torna la segona sessió del grup de lectura del Casal. En aquesta ocasió, parlarem sobre el llibre 'La buena reputación' de Ignacio Martínez de Pisón.

L'obra: Què el destí és capritxòs és una cosa que tots sabem bé. La vida pot canviar en un segon i moltes vegades ens preguntem què hauria passat si les cosses haguessin estat d'una altra manera. Amb aquesta destinació canviant i amb la complexa identitat social i familiar d'un matrimoni mixt entre un jueu i una catòlica a l'Espanya de mitjans del segle XX, Ignacio Martínez de Pisón teixeix una esplèndida novel·la de 600 pàgines que deixa el lector amb ganes de més.

L'autor: Ignacio Martínez de Pisón (Saragossa, 1960) és autor de més de quinze llibres, entre els quals destaquen, 'El dia de demà' (2011; Premi de la Crítica, Premi Ciutat de Barcelona, Premi de les Lletres Aragoneses, Premi Hislibris), 'La bona reputació' (2014; Premi Nacional de Narrativa, Premi Cálamo al Llibre de l'any) i 'Dret natural' (2017). També ha publicat l'assaig 'Enterrar als morts' (2005), el llibre de relats 'Aeroport de Funchal' (2009) i la novel·la de no ficció Filek (2018).

'La vida podía ser hermosa sin ser perfecta. Más aún: la vida podía ser perfecta en su imperfección'. (p. 334)

Activitat gratuïta. Reserveu la vostra plaça clicant aquí, en la recepció del Casal o trucant per telèfon.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues