Agenda del Casal

Divendres, 20/09/2019

EXPOSICIÓ: 'IMATGES ENFRONTADES', ANTONIO LIMPO

Horari: 17:00

Fotografies en que la imatge ha estat duplicada com si d'un mirall es tractés intentant en el procés que la imatge resultant causi una primera impressió de realitat en la seva totalitat, tot i que una observació, no necessàriament profunda, evidencia que és un miratge o reflex de si mateixa.

Autor: Antonio Limpo

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CÀPSULA FORMATIVA EN FAMILIA: 'JARDÍ VERTICAL' A CÀRREC D'ORIOL SÁNCHEZ

Horari: 17:30

Reconstruirem entre totes el jardí vertical del Casal i ens endurem una planta a casa per iniciar el nostre propi projecte.

Imprescindible inscripció prèvia a la Secretaria del Casal, per telèfon 93 420 59 41 o omplint aquest formulari!

Activitat gratuïta.

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

CINEMA: 'TRUST'

Horari: 21:00

Director Hal Hartley.

És una comèdia urbana i mordaç, ambientada en un barri de classe mitjana nord-americà, en el qual conflueixen la violència, els miracles i tota classe de peripècies.

María és una estudiant a la qual el seu nuvi, que només pensa a triomfar en l'esport, ha deixat embarassada. Quan el seu pare s'assabenta, mor d'un infart. Mathew és un especialista en electrònica: fatalista, desil·lusionat i violent. Repudiada per la seva mare i pel seu nuvi, María es creua amb Mathew, quan acaba d'abandonar violentament el seu treball i la casa del seu pare, un home rigorós i obsessiu. En poc temps es converteixen en una parella estable, però ja s'encarregarà la vida de demostrar-los que les coses no són tan senzilles com semblen.

Preu: 3€

Organitza: FF Cinema