Agenda del Casal

Dilluns, 09/03/2020

EXPOSICIÓ: 'TRANSMITIR ALEGRIA EN VEZ DE TRISTEZA'

Horari: 17:00

De l'autora Carmen Morón, veïna del barri.

'Después de continuas y largas luchas durante años consecutivos para encontrarme a mi misma, me llegó la luz por el medio fantástico y maravilloso mundo de la creatividad.

Me inicié como autodidacta en el arte naif creando una hermosa colección de pintura con dibujos originales que aportaron incontables horas de paz, paz, felicidad y diversión'.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues
 

ACTIVITAT ANUL·LADA! CONSELL DE BARRI A LA FONT D'EN FARGUES

Horari: 18:30

Dimecres 25 de març a les 18,30h hi ha Consell de barri al Casal Font d'en Fargues.

Sessió ordinària.

Ordre del dia:

1. Formalització i ratificació de la Comissió de Seguiment.

2. . Breu retorn de temes pendents de l’anterior consell de barri

3. Programa d’Actuacions de Districte i pressupostos participatius d’inversió.

4. Torn obert de paraules.

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social.
Està format pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, els ciutadans. Per participar-hi cal inscriure's a la convocatòria pública.
Què s’hi fa?
Parlar de plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri. Un cop acordat tot, es transmeten les propostes als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.

Si necessiteu alguna mesura d’accessibilitat específica, podeu sol·licitar-la fins a 5 dies laborables abans de la trobada al telèfon 932916701 o al correu electrònic horta-guinardo@bcn.cat