Grup líric OODEE

 • Grup líric OODEE

  • Qui som:
  El Grup Líric OODÉE va néixer l’any 1985 sota la direcció de la prestigiosa professora de Cant Concepció Espinosa. Des de les hores la seva evolució ha estat constant, tant en qualitat vocal com en el seu repertori.
  Al llarg d’aquests anys ha acumulat al seu currículum un gran nombre d’actuacions amb un ampli repertori que inclou: òpera, sarsuela, barroc, lieder, gospel, cançó moderna, etc.
  La nostra “Antologia de la Zarzuela” expressada amb tota la força de la veu operística i amb una cuidada interpretació, posada en escena, els decorats i el repertori de cada actuació s’interpreta sempre amb música i veu en directe. L’acompanyament pot ser amb piano o amb orquestra.

  • Què fem:
  Ens organitzem per fer assajos regularment a on treballem la nostra veu, la interpretació escènica i el vestuari de cara a les actuacions de Sarsuela i Òpera.
  El grup està format per cantants lírics de diferents tessitures vocals: tenor, baríton, baix, soprano, mezzosoprano i contralt.
  Ens organitzem sota la direcció vocal de Concepció Espinosa, compartim la direcció artística entre tots els components del grup.

  Horari d'assaig al Casal: Dissabte de 19h. a 21h.
  C/e: miralles@mirallesasociados.com