You are here

Dissabte 13 d’abril el barri va viure la segona edició del Rutabarri, organitzat de manera conjunta entre el Centre Cívic Sant Martí, la Biblioteca de Sant Martí de Provençals i el Casal de Gent Gran Sant Martí.

En la primera edició vam poder conèixer una mica de la història del barri de la mà de J.A. Borlán. En aquesta segona jornada vam apropar una mica la natura urbana que ens acompanya cada dia gràcies a l’Òscar Bargalló que ens va acostar l’enorme diversitat d’ocells que podem trobar als nostres carrers. Armats amb binocles i fitxes identificatives vam poder comptar unes 18 espècies diferents només al barri. Merles, pit-roigs, estornells, tudons, tórtores i així fins a 18. Un apropament a la biodiversitat de fauna del barri en què, a més de la identificació visual, l’Òscar ens va ajudar a distingir el seu cant i ens va explicar curiositats sobre el món ornitològic.

Moltes gràcies a tothom que va venir a gaudir i aprendre, als ocells que ens van deixar observar-los i escoltar-los i a l’Òscar per les seves magnífiques explicacions.