You are here

La desena edició del festival d'arquitectura 48h Open House Barcelona obre aquest cap de setmana, 26 i 27 d'octubre, les portes de més de 150 edificis perquè la ciutadania els visiti gratuïtament. Sants-Montjuïc és un dels tres districtes amb més llocs interessants per descobrir, començant per la seu del Districte i seguint per totes les instal·lacions i museus al voltant de Montjuïc. A Can Batlló hi ha dues novetats: l'Escola de Mitjans Audiovisuals a l'antiga nau 7 i els habitatges cooperatius de La Borda.

Enguany pel 48h Open House Barcelona es poden visitar 19 edificis o equipaments al districte de Sants-Montjuïc. Sis són novetats respecte a l’edició de l’any passat. Consulta els horaris i aprofita per entrar-hi!

També es fa una ruta per habitatges socials de la Marina i hi ha visites programades als pavellons de la Seat a la Zona Franca, tant als antics menjadors de la plantilla com a la col·lecció de cotxes històrics, però les places ja estan exhaurides. Per proximitat, també se situen a la zona de Sants-Montjuïc 18 edificis de l’Hospitalet de Llobregat, així com la depuradora del Baix Llobregat (el Prat).

Open House ofereix l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura d’una forma excepcional. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment va començar a Londres l’any 1992 i, des d’aleshores, s’ha anat introduint a moltes ciutats d’arreu del món: Nova York, Dublin, Galway, Helsinki, Melbourne, Tel Aviv…