You are here

Ja podeu trobar l’espai dedicat als Consells de barri d’Horta-Guinardó a la plataforma digital decidim.barcelona. Hi podreu consultar tota la informació sobre el funcionament de cada un dels Consells de Barri, les ordres del dia i actes de les sessions passades i la documentació que s’ha presentat al Consell.

També s’ha habilitat una funcionalitat que permetrà als veïns i veïnes fer propostes de temes a tractar al Consell, i que seran traslladades a la Comissió de Seguiment per tal que aprovi la seva incorporació com a punts de l’ordre del dia del següent Consell. Per fer propostes caldrà inscriure’s prèviament com a usuari o usuària del decidim.barcelona des de la mateixa plataforma.

Si encara no sou usuaris o usuàries de la plataforma, us animem a registrar-vos. Només cal que introduïu el vostre nom, correu electrònic i contrasenya. Podeu consultar com registrar-vos i crear-vos un perfil de participant al següent vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=216hJvdMabQ

Un cop registrats o registrades, podreu “Seguir” els consells a través de la icona que trobareu a la part superior dreta (la campaneta), i a partir d’aquell moment rebreu notificacions de totes les novetats que es produeixin al web del consell de barri (documents, reunions, propostes, etc.).

Podeu consultar les pàgines de tots els consells de barri en l’enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/organs-participacio-hortaguinardo

La plataforma de participació decidim.barcelona es va posar en marxa l’any 2016 per facilitar la participació digital en els processos, iniciatives i òrgans de participació impulsats tant per la ciutadania com per l’Ajuntament de Barcelona.