You are here

De Sant Andreu a Sants-Montjuïc, i de Ciutat Vella a Sarrià – Sant Gervasi. El carnaval envaeix els carrers de Barcelona aquest cap de setmana amb la celebració de 34 rues.

Les múltiples desfilades i celebracions previstes restringiran el trànsit dels vehicles privats i afectaran la majoria de línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Les afectacions es produiran, principalment, dissabte entre les 16.00 i les 22.00 hores.

Per aquesta raó l’entitat recomana fer servir el metro en els desplaçaments als actes de carnaval. TMB també recorda que el servei de metro funciona de manera ininterrompuda la nit de dissabte a diumenge.

Diumenge de carnaval a la Ribera

La tarda de diumenge concentra bona part dels actes del carnaval històric de Barcelona. L’escenari és el barri de la Ribera, lloc d’origen d’aquesta festa a la ciutat.

Això comportarà restriccions de trànsit en aquesta zona, i per aquesta raó també es recomana l’ús del metro per als desplaçaments.

A la Via Laietana i al carrer del Comerç es tallarà el trànsit diumenge a la tarda i s’encaminarà el trànsit per desviaments alternatius a causa de la Cavalcada del rei Carnestoltes.

També es veurà afectat el passeig de Picasso, ja que serà l’escenari de celebració de la Taronjada, així com els passejos de Pujades i Lluís Companys, per on es desviarà part del trànsit.

Per saber el recorregut i l’horari dels actes de carnaval es pot consultar el web de Carnaval que ha posat en marxa l’Ajuntament.