Cicle "Vespres de Juliol" al Castell. Diumenge 03, 10, 17 i 24 de juliol

13.jun.2016
Castell de Montjuïc presenta el cicle Vespres de Juliol. Durant els diumenges 3, 10, 17 i 24 de juliol de 19 a 22h tothom que s’acosti al Castell podrà gaudir d’un vespre de bona música, amb vistes al mar i relaxant-se en un entorn privilegiat. Concerts de jazz, bossa nova, soul o jazz manouche seran els encarregats de fer que aquests vespres de juliol siguin agradables, acollidors i especials. L’inici dels concerts serà a les 19:30h L’activitat és gratuïta i l’accés al Castell també és gratuït a partir de les 15h dels diumenges. El Castell oferirà servei bus llançadora gratuït des de les 21:45h.

PROGRAMACIÓ

03/07 19 a 22h

Valentí Moya Trio

El projecte de Valentí Moya Trio comença a Barcelona el 2010. Els tres components són músics pioners del jazz manouche a Catalunya, professionals i habituals a l’escena musical de la ciutat. La sonoritat acústica i original del trio evidencia la passió per Django Reinhardt i té com a objectiu difondre el jazz manouche. Els tres músics abasten un repertori variat que comprèn composicions pròpies, estàndards de jazz manouche, estàndards de jazz i de swing americà, bossa i bolero propi del gypsy swing i vals mussette.

10/07 19 a 22h

In the Mood

Aquest trio es va formar a partir de les grans connexions de les seves tres components. Musicalment es decideixen pel minimalisme de l’essència del sentiment més pur, deixant anar totes les emocions a través d’una sola guitarra, bateria i dues veus. Mogudes per les mateixes inquietuds musicals, In The Mood aposten per un nou concepte de música actual. Alguns dels temes barregen bases electròniques chill out amb un rigorós directe de guitarra, bateria i veus. Lliuren la seva ànima al públic amb una barreja de música moderna i clàssics de tota la vida, portats a l’estil Bossa Nova i Jazz per tal de crear un ambient in The Mood...

17/07 19 a 22h

JM & I Soul

"JM & I-Soul" és un projecte nascut a Barcelona, que proposa un colorit arranjament musical amb molt groove. A la veu, baix elèctric i contrabaix, Jordi Morales presenta un beat palpitant, cantant sobre melodies que beuen de la font del Soul i el Nu-Soul, mentre Sebastià Burguera a la guitarra, l'enriqueix amb sorprenents harmonies jazzístiques i efectes. Nicolás Correa ho lliga tot amb un so marcadament ètnic en la percussió, jugant amb els ritmes del món, sense perdre mai de vista l'arrel soul-funk del trio.

24/07 19 a 22h

Nova Quartet

Ariana, Carles, Pep i Jose Luis s’han trobat a Barcelona entre partitures, cançons, assajos, estudis, alguna copa de vi i, entre totes aquestes coses, van decidir començar a treballar junts. L’objectiu és fer una passejada per cançons que els agraden, gaudir de la senzillesa i de la sensibilitat que ofereix la música, sense perdre l’oportunitat d’aportar alguna cosa cada un, fruit del seu recorregut musical. L’estil és el resultat d’això, temes passats pel jazz, el blues, el pop, bossa, donant espai inclusivament a que passin coses diferent a les assajades prèviament.