Cicle "Vine a Berenar al Castell"

02.maig.2016
Els berenars a l’aire lliure tornen al Castell aprofitant l’arribada de la primavera. Durant quatre tardes de diumenge del mes de maig, els dies 8, 15, 22 i 29 el fossar de Santa Elena serà un espai on relaxar-se sobre la gespa, gaudir de música i de diferents activitats per a cada sessió: jocs de carrer, màgia, circ i swing. L’accés a l’activitat i a la resta del recinte és gratuït els diumenges a partir de les 15h.

PROGRAMACIÓ

08/05 de 16 a 20h

JOCS DE CARRER AMB FLOSTIS LÚDICS

Una gran festa amb jocs de carrer tradicionals i de fira per a totes les edats.

Jocs d’habilitat, de punteria, de col·laboració o competitius. Una explosió lúdica per gaudir amb família i amics. Descobriu noves maneres de jugar o recupereu l’esperit juganer que porteu a dins i passareu una tarda de diumenge divertida al Castell de Montjuïc

 

15/05 de 16 a 20h

CIRC AMB “CIRC VERMUT”

Dos personatges amb clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre.

Com que aquests dos personatges decideixen donar-li la volta a tot objecte, persona o animal que es trobin i fer-lo servir a la seva manera, es veuen immersos en un món de incongruències impossible de desxifrar.

 

22/05 de 16 a 20h

MÀGIA AMB OSCAR SANJUAN

Óscar Sanjuan interpreta diversos personatges per crear diferents estils.

Des del personatge místic capaç de fer que facis petits miracles, a un personatge que mai creuries que fos tan interessant, passant per un mag de l’edat mitjana que et farà tornar a creure en la màgia..

 

29/05 de 16 a 20h

SWING AMB “STORYVILLE JAZZ BAND” i TALLERS AMB “LA MINI”

Tarda de swing amb la formació musical “Storyville Jazz Band”.

Els balladors de l’escola barcelonina “Spank the baby” i tothom que s’atreveixi a fer uns passos de swing amb la seva parella.

Pels més petits “La Mini” oferirà el seu taller d’estampació vegetal i l’espai Micro per jugar i passar l’estona.