Programació de primavera al Castell de Montjuïc

14.Mar.2017
El Castell de Montjuïc ja té enllestida la programació de primavera. Una nova exposició temporal, dos cicles d’activitats culturals i la Nit dels Museus seran els plats forts que animaran el Castell durant els mesos d’abril, maig i juny.

La programació primaveral s’obrirà amb el cicle d’activitats familiars 2017, els diumenges 02, 09, 16 i 30 d’abril i 07, 14, 21 i 28 de maig el Castell acollirà espectacles per tota la família, amb tallers de circ, un laberint gegant i concerts entre d’altres activitats.

El 06 d’abril obrirà les portes l’exposició temporal “Montjuïc, 100 anys de cartellisme” a la sala 20 del pati d’armes, una mostra que repassa la història de la muntanya i les activitats que s’hi ha dut a terme des de finals del segle XIX.

El 20 de maig el Castell participarà en la Nit dels Museus, fent jornada de portes obertes de 19 a 01h de la matinada, amb visites guiades gratuïtes i activitats diverses per celebrar una nit tan especial.

El cicle Nits al Castell tancarà la programació primaveral programant espectacles nocturns els divendres 02, 09 i 16 de juny. De 20 a 24h el Castell obrirà per tothom i oferirà el circ de l’Ateneu Popular de 9 Barris, la perfomance “The Last Cabaret” i els Excitements en concert per entrar a l’estiu amb força i energia.