Com arribar-hi

Al Castell s'hi pot accedir caminant, en vehicle o en transport públic. Si trieu l'opció d'arribar-hi en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un pàrquing públic de gran capacitat.

Transport Públic: dues línies de transport públic arriben al Castell:

  • Bus: línia 150, origen Avinguda de la reina Maria Cristina,  final Castell de Montjuïc. El bus 150 fa un recorregut per tota la muntanya de Montjuïc que finalitza el Castell. El recorregut des de la Plaça d'Espanya és d'uns 20 minuts, la baixada des del Castell fins a l'inici de la línia també dura 20 minuts aproximadament. 
  • Telefèric de Montjuïc: servei de telefèric que arriba davant del Castell des de l'Avinguda Miramar. Compta amb tres parades: Avinguda Miramar, Plaça de la Sardana i Castell de Montjuïc. El preu del servei de telefèric no inclou l'entrada al Castell.

Caminant: pujar caminant al Castell de Montjuïc des de l'estació del Funicular i el Telefèric suposa un passeig d'uns 20 o 25 minuts superant una pendent constant, que en alguns punts és força pronunciada. La passejada permet gaudir de diversos jardins de la muntanya, com el de Joan Brossa o el de Mossén Cinto Verdaguer.

Vehicle: si s'opta per arribar al Castell en vehicle privat, al costat del Castell hi ha un aparcament públic de gran capacitat amb zona per a autocars inclosa. L'accés a aquest aparcament es realitza a través de carrer dels Tarongers.