Avui al castell

  • El proper dilluns 24 de setembre el Castell obrirà les portes gratuïtament en motiu de la diada de la Mercè. Hi trobareu dues exposicions temporals, d’accés gratuït, molt interessants: La revolució Pedagògica de Ferrer i Guàrdia i Memòria perduda, exposició de fotografies de Miquel González. També estarà disponible la visita guiada que permet descobrir espais tancats al públic habitualment: els calabossos, la torre de guaita i la cisterna (preu de la visita guiada: 4€)
  • L’exposició temporal “La revolució pedagògica de Ferrer i Guàrdia” es mantindrà oberta a la sala 20 del pati d’armes fins el 30 de setembre. Les persones que visitin el Castell durant el mes de setembre podran continuar gaudint de la mostra sobre la renovació en la pedagogia impulsada pel pedagog Francesc Ferrer i Guàrdia a principis del segle XX.
  • El Castell de Montjuïc presenta la exposició fotogràfica MEMÒRIA PERDUDA del fotògraf barceloní, que viu i treballa a Holanda, Miquel Gonzalez. El fotògraf ha recorregut la península ibèrica capturant amb la seva càmera les ubicacions de fosses comunes de la guerra civil espanyola i de les zones en què es van produir les atrocitats relacionades, indrets que encara no han estat excavats o commemorats. Molts d’aquests indrets es van perdre i van restar ocults sota noves carreteres o edificis, o simplement van desaparèixer sense deixar cap rastre o senyal del seu passat cruel.
  • El proper dijous dia 10 de maig el Castell obre al públic l’exposició fotogràfica MEMÒRIA PERDUDA del fotògraf Miquel Gonzalez. La mostra estarà disponible fins l’11 de setembre a les sales 18 i 19 del pati d’armes del Castell.

Encara no s'ha creat cap contingut de portada.