Pedrera 3.8
Programa de suport a grup de música joves

16/09/2019 > 25/10/2019

Pedrera 3.8 és un programa de suport a grups de música joves del Centre Cultural Albareda del Poble-sec i l’Espai Musical i Jove La Bàscula del barri de La Marina. El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

Aquest 2019 obrim per tercera vegada la convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves de fins a  29 anys (inclosos), que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. En aquesta edició seran tres els grups que rebran el suport del programa.

El període de recepció de propostes serà del 16 de setembre al 25 d’octubre.
El procés d’acompanyament tindrà lloc de gener de 2019 a abril 2020.

 
El programa ofereix:

  • Tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa.
  • Residència als nostres bucs d’assaig.
  • Pràctica de gravació de maqueta en estudi.
  • Preparació del directe.
  • Formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector.
  • Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments culturals del districte.


Descarrega les bases a l'annex d'aquesta fitxa.

Inscriviu-vos aquí

El nom del projecte:

Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedres que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris. La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el Centre Cultural Albareda i l'espai jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori, la cultura. Fent barris fem cultura! 


Altres edicions:

2017 A la primera edició del Pedrera 3.8 va participar del projecte el grup Himalaia.

2018 A la segona edició han sigut Lilliputs el grup que ha rebut el suport del Pedrera 3.8.


El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

 

Organitzador de l'activitat: Centre Cultural Albareda i La Bàscula

Adreça: C/ Albareda 22- 24

Compartir