PerSpectiva

19/10/2018 > 31/12/2018
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

 

PerSpectiva és la mirada de gènere dels equipaments que formen part del barri del Poble-sec: Centre Cívic El Sortidor, Biblioteca Francesc Boix i Centre Cultural Albareda.

Consulteu les activitats del Centre Cívic El Sortidor a: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/elsortidor

 

VEÏNES, CIUTADANES PS

Del 8 al 30 de novembre

Inauguració dijous 8 de novembre, a les 19.30 h

A Catalunya, els moviments veïnals de la dècada dels setanta van tenir una intensitat i una extensió molt destacades i van contribuir clarament a resoldre la transició política a favor de la democràcia.

 

EDURNE ARIZU PS

Divendres 19 d’octubre, a les 20 h

Edurne Arizu presenta la seva banda en directe, i el que serà el seu proper disc “Friccions”. És un àlbum que parla de zones frontereres, on es troben els límits i es produeixen intercanvis.

 

FLAMINGO TOURS PS

Divendres 9 de novembre, a les 20 h

Rock, surf, soul i rockabilly amanits amb una mica de xili. Picant, aromàtica i rabiosa, intensa i enlluernadora, trepidant i captivadora, així és la música que han cuinat els Flamingo Tours

 

JANIS: LITTLE GIRL BLUE PS

Dijous 11 d’octubre, a les 19.30 h

"No t'imagines que difícil és ser jo", va deixar escrit en una carta. Una de les moltes que va escriure a sa mare. Cartes en què es confessava. Cartes en què es descobria. Cartes en què no s'havia d'amagar.

 

TÒKIO IDOLS PS

Dijous 22 de novembre, a les 19.30 h

No són bones cantants. Ni tampoc saben ballar gaire bé. No són guapes. No són perfectes. Però són Idols per a milers d'homes japonesos que es deixen el sou –i quasi la vida– per convertir-se en els seus fans més incondicionals.

Tokyo Girls - Teaser from CAT&Docs on Vimeo.

 

ON SÓN LES DONES AL JAZZ? PS

Dijous 8 de novembre, a les 19.30 h

El masclisme també és present al jazz, només cal veure el poc reconeixement que tenen moltes de les seves intèrprets. A part d’algunes cantants...quantes intèrprets de jazz que siguin de primer nivell i hagin triomfat coneixes?

 

TAULA RODONA: DONES I MOVIMENT VEÏNAL PS

Dimecres 14 de novembre, a les 19.30 h

Taula rodona per debatre i compartir experiències sobre el paper que les dones han tingut en els moviments veïnals de la ciutat.

 

ELS NENS BLAU I LES NENES ROSA... O ERA A L’INREVÉS? PS

Divendres 16 de novembre, a les 18 h

Taller per a infants a partir de 4 anys

Aquesta activitat convidarà tant als infants com els adults que elsacompanyen a reflexionar sobre la igualtat de gènere mitjançant el joc, la música i l’expressió corporal, amb activitats divertides i participatives on els infants reflexionaran sobre quines activitats consideren més adients per a nenes, i quines ho són més per als nens, i quines son les raons que els porten a pensar-ho.

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir