FESTIVAL BIS

Divendres 22 de febrer
De 20 a 21.30 h

22/02/2019
Preu: Gratuït. No cal inscripció prèvia

El Festival BIS és un festival i fira discogràfica feta pels segells independents de Barcelona. Un mes abans de la jornada del 23 de març a Fabra i Coats, el festival organitza una festa de presentació amb dos concerts: música en directe amb les apostes de LaFonoteca Barcelona i Ultra-Local Records.

Luces Negras (aposta La Fonoteca Barcelona)

Com a aposta LaFonoteca Barcelona, en aquesta edició ens arriba la música de Luces Negras, un novíssim grup barceloní format per Anna, Blanca i Pilar. Les vam descobrir uns dies després que pugessin tres cançons a bandcamp i immediatament ens van contagiar de la seva frescor. Pop cru amb centelleigs lluminosos. Amateurisme, il·lusió i futur prometedor. Empoderament femení per una vetllada al Centre Cultural Albareda on la música emergent serà protagonista absoluta.

Bandcamp de Luces Negras: https://bit.ly/2C0pzu1

 

Black desert Lizard (aposta Ultra-Local Records) 

Com aposta Ultra-Local Records, aquest any comptem amb els Black Desert Lizard, tercet composat pel Juan (baix i veu), Pau (guitarra i cors) i Marc (bateria). La història dels Black Desert Lizard comença a Barcelona a finals de 2015. Ara per ara disposen d’un EP i dos singles autoproduïts 100%, i estan ultimant el segon EP que llançaran segurament abans de la seva actuació al Centre Cultural Albareda, dins de la programació del BIS. Als Black Desert Lizard els agrada barrejar noise, shoegaze, psicodèlia i post rock en diferents proporcions. Molts pedals i molt soroll.

Bandcamp de Black desert Lizard: https://bit.ly/2F1IjwU

 

Web del Festival BIS:https://bit.ly/2BDXwBH

 

L'entrada per als concerts a l'Albareda (22 de febrer) és gratuïta. No cal reserva prèvia.

Podeu comprar les entrades per als concerts del 23 de març a Fabra i Coats a la web del BIS.

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir