CONCIERTEM

Dissabte 13 d'abril
De 17 a 18 h

13/04/2019

Un any més torna el Conciertem, el concert solidari de música inclusiva per acostar la música moderna a les persones amb discapacitat intel·lectual. L’acte, organitzat per la Residència i el Centre de Dia Tres Pins, arriba aquest 2019 a la seva 6à edició i, un any més, es planteja com una acció a favor de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, entenent la música com un mitjà de desenvolupament personal que aposta per la promoció de la igualtat d’oportunitats.

 

El Centre Cultural Albareda tornarà a ser l’espai que acollirà el Conciertem d’aquest any, que comptarà amb la música del grup BlueMoon, i que tornarà a estar obert a tot el barri i a tota la ciutat, fent del Conciertem una referència en l’oferta d’oci inclusiu a Barcelona.

 

La entrada és lliure i gratuïta, però podeu reservar la vostra plaça de forma anticipada enviant un correu electrònic a residencia3P@spcsocial.org.

 

L’organització del Conciertem compta amb la participació dels usuaris del Centre de Dia Tres Pins, els quals tenen una oportunitat de realitzar tasques en base a l’aprenentatge que reben en el seu dia a dia al mateix centre. Durant el concert els usuaris/es són els encarregats d’acollir i informar als assistents, s’encarreguen de donar suport als músics en allò que necessiten i controlen que tot funcioni correctament a la sala.

 

CONCIERTEM AMB BLUEMOON ROCK !!!

 

Reserves anticipades:https://bit.ly/2JIkUnt

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir