IZÄ

Divendres 14 de juny
De 20 a 21 h

14/06/2019
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Amb l’arribada del bon temps, traslladem l’escenari al pati de l’Albareda.

 

Izä presenta el nou disc Veneno en un concert farcit de col·laboracions al pati de l’Albareda, on ha tirat endavant el projecte.

Izä és una poderosa veu amb caràcter del sud, d’arrels gaditanes i establerta a Barcelona. És col·laboradora regular dels artistes dj Panko (Ojos de Brujo), Oriol Tramvia i Chico Ocaña (Mártires del Compás). Aquest últim és padrí d’aquest nou àlbum i compositor del primer single “De eyes”. Com a solista, amb el seu grup o com a integrant del grup Electrorumbaiao, ha actuat en festivals europeus com (Hongria, 2017) Zwarte Cross (Holanda, 2017) i Kokopeli Festival (França, 2016).

Veneno és el seu segon àlbum, editat a finals de febrer d’aquest any amb el segell barceloní Satélite K. Són vuit temes que es mouen entre el funk, el rock, el rock, el pop i l’electrònica, amb un toc del sud característic d’Izä.

El projecte ha guanyat recentment el premi Summer Vibes al millor projecte musical a la plataforma de crowdfunding Ulule.com, després d’una campanya d’èxit en què gairebé cent productors li van donar suport.

Els mitjans n’han dit:

"Deixa el móbil i escolta a Izä" - Enderrock

Crítica de “De Eyes” de Miguel Amorós - BRitmos

IZÄ - LA MAGIA DE LA FUSIÓN: La cantante gaditana lanza su nuevo disco 'Veneno' - Indyrock

Web d’Izä: https://bit.ly/1pEROB2

 

Reserva l’entrada aquí:https://bit.ly/2Vybyfu

 

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir