VISIBLES. L’art de la intempèrie, veus per fer front l’adversitat
Inauguració, dijous 6 de juny a les 19.30 h

06/06/2019 > 01/07/2019

Iniciativa de José Luis Olesti Masdeu, participant del programa Primer la Llar de l’Ajuntament de Barcelona, d’impulsar una exposició per sensibilitzar sobre la situació d’exclusió residencial que pateixen moltes persones actualment. Als collages sobre sensellarisme, creats per Olesti amb reculls de premsa, se sumen altres expressions artístiques com la pintura, la fotografia, la poesia o l’artesania que són obra de participants en programes d’entitats de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar de l’àrea de Barcelona. A través del seu art, i mostrant les capacitats i potencialitats que tots/es tenim independentment de nostra situació, aquests artistes donaran veu a moltes persones que sovint han estat silenciades o invisibilitzades.


 

Activitats complementàries a l’exposició:

En directe: L’art de la intempèrie
Dijous 6 de juny, a les 20 h

Amb  la col·laboració d’artistes convidats de l’exposició gaudirem de petites actuacions relacionades amb  la música, la màgia i la pintura


Tast d'arts escèniques
Dijous 27 de juny, a les 19.30 h
Teatre inclusiu a càrrec de OAK house i Sant joan de deu serveis socials. Una oportunitat de veure el resultat artístic de persones que sovint no tenen la possibilitat de ser vistes o escoltades.


 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: Albareda 22- 24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir