Pedrera 3.8

Pedrera 3.8 és un programa de suport a grups de música emergents del Districte de Sants-Montjuïc organitzat pel Centre Cultural Albareda del Poble-sec i l’Espai Musical i Jove La Bàscula del barri de La Marina. El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec especialitzat en música i, a més d’oferir una programació de concerts i espectacles, també ofereix formació i participa de projectes de dinamització musical. La Bàscula és l’Espai musical i jove del barri de La Marina, orientat a la formació, la creació i l’exhibició en l’àmbit de la música en directe.

Un projecte destinat a grups de música joves que ofereix aquest suport:

- Treballar amb un productor professional.

- Residència als nostres bucs d’assaig.

- Gravació en estudi d’un EP.

- Preparació del directe amb el productor.

- Formació en difusió, comunicació i management dins del sector.

- Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments i espais culturals de la ciutat.

El nom del projecte:

Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedres que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris. La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el Centre Cultural Albareda i l'espai jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori, la cultura. Fent barris fem cultura!


1a edició - 2017

A la primera edició del Pedrera 3.8 va participar-hi el grup Himalaia (rock).

"Away" és l'EP enregistrat durant el projecte. Escolta'l a Spotify

Notícia
a Betevé | Facebook d'Himalaia
 


2a edició - 2018

Lilliputs neix de la mà de les 4 germanes Boada.

Després de publicar dos EP's i un "Lyric-Video" amb els que giren repetidament per la Catalunya interior, tornen a Barcelona per reneixer amb més energia que mai.

Allà treballen amb Miguel Zamarripa al guanyar el concurs de bandes emergents Pedrera 3.8.

 

El seu directe estètic, punyent i explosiu, influenciat per la diversitat, la revolució i la disconformitat, no et vol deixar indiferent.

 

Vídeo a Youtube | Facebook de Hello Lilliput 

https://www.instagram.com/lilliputsband/

Consulta les bases de la convocatòria


3a edició - 2019

Estigueu atents a la nova convocatòria que obrirem entre setembre i octubre!


Compartir