Diumenges de clàssica: Marc Heredia

De 18:30 a 19:30

15/10/2017

El jove i talentós pianista Marc Heredia, millor classificat nacional al 61è Concurs Maria Canals, inaugurarà el cicle de clàssica a l’Auditori de Sant Martí tot oferint un recital de piano on mostrarà el seu virtuosisme, seguretat i solvència tècnica. 


"Lirisme apassionat, virtuosisme, seguretat i solvència tècnica garantida" (Bahía de Cádiz, 2014) o "Talentós pianista que s'expressa amb llibertat en una cerca sensible del so" (La Vanguardia, 2014); són algunes de les qualitats que la crítica especialitzada destaca del pianista Marc Heredia, format amb els mestres Dimitri Bashkirov, Denis Lossev i Claudio Martínez Mehner a la Escuela Superior de Música Reina Sofia, la Hochschule für Musik Basel i el Conservatori Superior de Música del Liceu. 

Ha ofert recitals en importants sales com l'Auditori Nacional de Madrid, Teatros del Canal, Fundación Juan March, el Palau de la Música, l'Auditori de Barcelona... Apareixent en festivals i temporades regulars com el cicle Solistas del s.XXI a l'Auditori Sony de Madrid, en el marc del programa radiofònic “Los conciertos de Radio Clásica”, a l'Auditori de Girona, Jóvenes Intérpretes de Scherzo, entre altres. 

Ha actuat també com a solista juntament amb orquestres com la OBC (Orquesta Sinfónica de Barcelona), la JONC (Jóven Orquestra de Cataluña), Joven Orquestra Sinfónica de Soria, etc.

Els seus concerts han estat enregistrats i emesos diverses vegades per “Radio Clásica” i Catalunya Música, així com també ha aparegut en diverses ocasions en les diferents televisions espanyoles. 

MARC HEREDIA

 

 

Espectacle gratuït, no cal recollida prèvia d'entrades.

Col·labora: Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona

 

Compartir