Tarda Jove: Píndoles - Microteatre fora del teatre

"Hem perdut la flama"

De 18:30 a 20:00

05/04/2019
Preu: Gratuït

Al Píndoles-Microteatre fora del teatre l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais de l’Auditori de Sant Martí amb la següent selecció d'obres:


 

"Duel"

Sinopsi de l'obra: El títol no porta a engany. Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel. Un duel que serà al mateix temps verbal i esgrimístic, i també un viatge pels diferents referents mítics i cinematogràfics del duel d’honor. I serà durant la consumació de l’enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les veritables raons del greuge que originà el duel.

Fitxa artística:

  • Dramatúrgia i direcció: Juanjo Martín
  • Intèrprets: David Anguera i Adrià Díaz

"Hem perdut la flama"

Sinopsi de l'obra: En un refugi inhòspit a la fi del món, dos homes lluiten per la seva supervivència. Sense sol i sense lluna, sense llenya per fer foc, sense aliment, només els queda la música i la companyia mútua. El que no saben és que, si es volen salvar, hauran d’emprendre un viatge sense retorn, un camí ple de renúncies, per tal de recuperar “la flama” que han perdut.

Fitxa artística

  • Dramatúrgia i direcció: Martí Gallén
  • Intèrprets: Joan Martínez i Eloi Sánchez.

 

"Welcome to Berlin"

Sinopsi de l'obra: En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen, sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella.

Fitxa artística:

  • Dramatúrgia, direcció i intèrprets: Núria Deulofeu i Jaume Viñas

 

 

Entrada gratuïta, aforament limitat. 
Recollida d'entrades des d'una hora abans a l'Auditori de San Martí. Es podran recollir un màxim de 2 entrades per persona. 

 

 


Edat: De 12 a 25 anys

Compartir