Sortides trimestrals al teatre

L'Auditori de Sant Martí proposa sortides en grup a diferents teatres de la ciutat. Un cop al trimestre proposarem un espectacle de la programació dels grans teatres de Barcelona per tal de poder-lo gaudir en grup. En alguns casos, a més, podrem assistir a una sessió prèvia a l'espectacle o un col·loqui posterior.

T'oferim venir al teatre a un preu especial. Informa-te'n i vine amb nosaltres!

TARDOR:

ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA - Teatre Nacional de Catalunya

Dijous 11 d'octubre, a les 20 h
Preu: 10€
* Quedarem a les 19 h al mateix teatre, on ens faran una presentació introductòria a la obra que veurem.


Per inscriure't a aquesta sortida, envia un email a suport@auditorisantmarti.net o truca al 93 256 57 60 (Marta Llovera/Maria Urrero) abans del 8 d'octubre i t'expliquem com pots adquirir la teva entrada. No serà possible assistir a la funció sense haver-s'hi inscrit prèviament.


Sinopsi: 

Un espectacle provocador i irònic amb cançons que et sorprendran.
L’escàndol que va provocar aquesta paròdia dels Jocs Florals l’any 1902 va ser excepcional. L’obra denunciava l’idealisme exaltat d’un certamen que s’havia convertit en vehicle propagandístic del nou catalanisme, i posava de manifest la gravetat de les nombroses tensions que recorrien la societat catalana. Un segle després, la lucidesa de Santiago Rusiñol encara ens interpel·la... en forma de musical esbojarrat.
 La comèdia es va estrenar en un context de forta crispació social, marcada pel recent empresonament de centenars de líders sindicals i de polítics destacats com Prat de la Riba. La polèmica es va aguditzar quan el govern central va suspendre els autèntics Jocs Florals de Barcelona per una xiulada a la bandera espanyola, i en canvi va protegir amb policies els espectadors que assistien als teatrals de Canprosa. 

Més informació: www.tnc.cat/ca/els-jocs-florals-de-canprosa#informacio

Fitxa artística:

  • Autoria: Santiago Rusiñol
  • Adaptació i direcció: Jordi Prat i Coll
  • Repartiment: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Jordi Coll, Ana Domínguez, Francesc Ferrer, Oriol Genís, Àngels Gonyalons, Oriol Guinart, Jordi Llordella, Anna Moliner, Albert Mora, Albert Pérez, Mireia Piferrer, Kathy Sey i Yolanda Sey. Músics: Joan Aguiar, Dani Espasa, Gregori Ferrer, Martí Hosta, Xavier Lozano, Dick Them. Cor: Lorena García, Oriol Guimerà, Mariona Llobera, Alba Quinquillà, Queralt Sales, Víctor Vilca

 

Durada aproximada: 2 h 50 min
Edat recomanada: A partir de 12 anys

 

Compartir