Sortides trimestrals al teatre

L'Auditori de Sant Martí proposa sortides en grup a diferents teatres de la ciutat. Un cop al trimestre proposarem un espectacle de la programació dels grans teatres de Barcelona per tal de poder-lo gaudir en grup. En alguns casos, a més, podrem assistir a una sessió prèvia a l'espectacle o un col·loqui posterior.

T'oferim venir al teatre a un preu especial. Informa-te'n i vine amb nosaltres!

PRIMAVERA

DOGVILLE: Un poble qualsevol - Teatre Lliure (Montjuic)

Dimecres 22 de maig, a les 20:30 h
Preu: 15€ (places limitades, màxim 2 entrades per membre del Club).
* A partir de les 19:30h ens podràs trobar a la recepció del teatre per a bescanviar les teves entrades. 


Per inscriure't a aquesta sortida, envia un email a suport@auditorisantmarti.net o truca al 93 256 57 60 (Marta/Jose) abans del 8 de maig i t'expliquem com pots adquirir la teva entrada. No serà possible assistir a la funció sense haver-s'hi inscrit prèviament.


Sinopsi: 

Pau Miró Sílvia Munt signen aquesta versió de la famosa pel·lícula de Lars Von Trier, estrenada el 2003 i primera part de la trilogia USA: Land Of Opportunity. Si vols que els altres t’acceptin, t’has de sotmetre a l’abús i expiar el seu ressentiment. Però llavors, què separa la bondat de la maldat? Dirigida per Sílvia Munt.

Fitxa artística:

  • Intèrprets: Andreu Benito (pare) / Joel Bramona/Jaume Solà (Abel) / Bruna Cusí (Virgínia) / Anna Güell (Glòria) / Andrés Herrera (Carlos) / Josep Julien Ivan / Lluís Marco (Albert) / Áurea Márquez (Marta) / Fermí Reixach (Xavier) / Alba Ribas (Anna) / David Verdaguer (Max)
  • traducció de l'anglès Pau Miró / escenografia Max Glaenzel / caracterització Ignasi Ruiz / vestuari Mercè Paloma / il·luminació David Bofarull (a.a.i.) / so Damien Bazin / vídeo Daniel Lacasa
  • ajudanta de direcció Tilda Espluga / assistent a la direcció Daniela Feixas / ajudant d'escenografia Enric Romaní / ajudanta de vestuari Nadia Balada

 

Durada: 1h. 35' sense pausa

 

Compartir