Sortides trimestrals al teatre

L'Auditori de Sant Martí proposa sortides en grup a diferents teatres de la ciutat. Un cop al trimestre proposarem un espectacle de la programació dels grans teatres de Barcelona per tal de poder-lo gaudir en grup. En alguns casos, a més, podrem assistir a una sessió prèvia a l'espectacle o un col·loqui posterior.

T'oferim venir al teatre a un preu especial. Informa-te'n i vine amb nosaltres!

HIVERN:

LA BONA PERSONA DE SEZUAN - Teatre Nacional de Catalunya

Dijous 21 de febrer, a les 20 h
Preu: 10€ *(places limitades). Aforament complet, oberta llista d'espera
* A partir de les 19h ens podràs trobar a la recepció del teatre per a bescanviar les teves entrades. 


Per inscriure't a aquesta sortida, envia un email a suport@auditorisantmarti.net o truca al 93 256 57 60 (Marta/Jose) abans del 14 de febrer i t'expliquem com pots adquirir la teva entrada. No serà possible assistir a la funció sense haver-s'hi inscrit prèviament.


Sinopsi: 

Brecht, un dels grans clàssics del segle XX, torna a la Sala Gran
En una Xina imaginària, tres déus visiten el país en cerca d’una bona persona. Satisfets d’haver conegut la jove Xen Te, que els ha acollit a casa seva, premiem la noia amb diners a canvi que visqui sempre bondadosament. Gràcies a la petita fortuna que li han regalat, Xen Te deixarà la prostitució per obrir un estanc de tabac. Ben aviat, però, la misèria en què malviuen els seus conciutadans acabarà dificultant seriosament que pugui complir el mandat dels déus.
 
Amb aquesta obra emblemàtica del teatre èpic, Bertolt Brecht planteja una reflexió incòmoda. Quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme?

Més informació: https://www.tnc.cat/ca/la-bona-persona-de-sezuan

Fitxa artística:

  • Autoria: Bertolt Brecht
  • Direcció i escenografia: Oriol Broggi
  • Traducció: Feliu Formosa
  • Repartiment: Míriam Alamany, Joan Carreras, Màrcia Cisteró, Jordi Figueras, Toni Gomila, Mercè Pons, Albert Prat, Clara de Ramon, Marc Rius, Xavier Ruano, Clara Segura i Ramon Vila. Músics: Joan Garriga, Rambo (Francisco Batista), Marià Roch i Madjid Fahem.

 

Durada aproximada: 2 h
Edat recomanada: A partir de 12 anys

 

Compartir