Petit Cineclub: El nen i el món
Direcció: Alê Abreu - Cinema

De 18.00 a 19.00

02/02/2019
Preu: Gratuït

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

Un viatge líric i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d’un nen. Una excepcional joia de l’animació actual.

El nen i el món ha captivat les audiències d’arreu del món. La seva barreja de conceptes artístics i la seva narrativa singular deixen bocabadats els espectadors de totes les edats. Ha estat nominada com a Millor Pel·lícula d’Animació als Premis de l’Acadèmia (Oscars 2016) i ha guanyat més de 40 premis internacionals, als festivals d’Annecy, Shangai, L’Havana, Ottawa, El Caire o Lisboa, entre d’altres.

Edat recomanada: A partir de 7 anys.
Durada:
80 min.

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de febrer podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Petit Cineclub - El nen i el món: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 21 de gener de 2019 i fins el 1 de febrer de 2019.

PRESENCIAL

Per als espectacles de febrer, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • Petit Cineclub - El nen i el món: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 21 de gener de 2019 i fins el 1 de febrer de 2019.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.


 

 

Edat: A partir de 7 anys

Compartir