Barcelona Districte Cultural:Laboratoria
Laboratoria - Concert música flamenca

De 20.00 a 21.00

22/02/2019
Preu: Gratuït

En va ser la causa i n'és la conseqüència. Perquè Laboratoria són quatre i totes quatre són dones. I totes quatre són flamenques. I totes quatre volen explorar la seva condició de dona. I totes quatre volen eixamplar els camins del flamenc. I, com que són causa, han estat conseqüència, i Una mujer fue la causa és un espectacle escrit amb veu i cos de dona que reescriu el flamenc, que el mira amb altres ulls, que el passeja per altres escenaris, que el vol fer menys petit, menys tancat, més atrevit i més dialogant.

Guitarra, cante i ball per treballar les capacitats del flamenc i explorar-ne els límits, per transgredir-los, per deixar-ne constància, per engrandir-los, per aconseguir que es difuminin i que aquest territori de tradició es torni permeable a nous llenguatges tècnics, dramatúrgics i escènics.

Nanas, tangos, granaínasfarrucassoleás i bulerías... Cants de dones que parlen de solitud i complicitats, de debilitats que són fortaleses, de feminitat i de masclisme.

Laboratoria són quatre dones que reivindiquen un gènere gran, el del flamenc, que encara volen engrandir-lo més ajudant-lo a incorporar noves maneres d'entendre la feminitat.

Fitxa artística:

  • Aina Núñez, ball
  • Cristina López, cante 
  • Ana Brenes, cante 
  • Isabelle Laudenbach, guitarra

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.


 

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

 Per als espectacles de febrer podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Una mujer fue la causa: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir de l'11 de febrer de 2019. 

PRESENCIAL

Per als espectacles de febrer, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  •  Una mujer fue la causa: Reserva d'entrades gratuïtes a partir de l'11 de febrer de 2019.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 


 

Compartir