Barcelona Districte Cultural: The Sey Sisters presenten Rise
Concert

De 12:00 a 13:15

13/10/2019
Preu: Gratuït

Yolanda, Kathy i Edna: totes tres dones, totes tres nascudes a Catalunya, totes tres negres, totes tres germanes.
Yolanda Sey, Kathy Sey i Edna Sey, The Sey Sisters, són tres germanes negres nascudes a Osona que canten per reivindicar qui són: dones negres i filles de migrants, sí; però, també, catalanes. Amb ritmes gòspel i soul i de pinzellades de ritmes africans, The Sey Sisters aixequen les seves veus a Rise, el seu segon disc, que reuneix temes propis basats en vivències pròpies sobre els drets de les dones i dels col·lectius afro vivint aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 


Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles d'octubre podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • The Sey Sisters: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 30 de setembre i fins al 11 d'octubre.

PRESENCIAL

Per als espectacles d'octubre, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • The Sey Sisters: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 30 de setembre i fins al 11 d'octubre. 

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 

Compartir