Cuina marinera de la Barceloneta, amb peix econòmic i de proximitat
Cuina

Dimarts
De 18.30h a 20.30h

23/04/2024 > 11/06/2024
Preu: 71.83€ + 25€ de material

Amb la col·laboració especial de CAP A MAR.

Descripció:

Espai participatiu de cuina on coneixerem especies poc conegudes de peix, com es pesquen i com consumir-les.

A qui va adreçat:

A tota persona interessada en conèixer la tradició pesquera del barri de la Barceloneta i els seus productes.

Metodologia:

Es realitza una recepta per sessió on es presenta l'espècie de peix a cuinar. Explicació de com es pesca i quines altres receptes es poden realitzar amb aquest espècie.

El taller és molt participatiu i un cop acabada la recepta, es fa un tastet del que hem cuinat i si sobra els participants s’emporten una carmanyola plena a casa.

Material necessari per part de l’alumne:

Davantal, si no en porta, no passa res. Desde Cap a Mar sempre en portem de més.

Sobre la profesora:

Taller promogut per Cap a Mar, associació de famílies de pescadors de la Barceloneta, que fem divulgació del món de la pesca de proximitat.

Aquest taller està impartit per: la Nuria Sanchez, en formació en arts i el món gràfic però amb una gran passió per el seu territori i el bon menjar. Desde 2013, porta impartint cursos de cuina als centres cívics Navas, Can deu i Barceloneta i la Cristina Caparrós, armadora d’una barca de pesca del moll de la Barceloneta i directora de la peixateria on line La Platjeta.

Aquesta activitat té un complement de 25€ a abonar en metal.lic el primer dia de classe, que es destinarà a la compra d'aliments emprats en les receptes.

⇒Inscriu-te aquí!

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/06/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir