WORKSHOP DANSA PRO: El cos eloqüent
Nou!

Divendres i dissabte
De Div. 10h a 14h a Div. 15h a 19h i Dissabte de 15h a 19h

26/01/2018 > 27/01/2018
Preu: 65.34€

Aquest workshop ens aporta una intensa preparació física, un estudi sobre la definició de la presència, i eines de creació a partir del moviment.

La dansa és el nostre llenguatge més ancestral i íntim, 'escriure', 'dibuixar', 'parlar' amb el cos és possible, i la seva pràctica ens permet una millor comunicació dins i fora del context escènic professional. La comunicació és creació. Redefinim la consciència del cos i la creació del moviment, i ens demostrem que la unió psico-física és el punt de partida per a la manifestació de la nostra necessitat comunicativa.

A cada bloc, dediquem la primera part a la preparació física, amb elements de tècniques contemporànies basades en imatges i moviment continu, elements de tècnica clàssica aplicats a la dansa contemporània i un treball en grup sobre l'espai, la mirada i la reverberació del cos (mans, peus, frontal, dorsal). A la segona part ens prepararem per a la creació, amb un treball sobre l'escriptura del moviment a partir de la traducció d'una selecció de textos escrits. L'enfocament és primer individual i després de grup.

Es presentaran elements de treball físic, psicològic i emocional cada dia, a partir de textos escrits, desafiant els nostres hàbits, revelant la nostra presència com a intèrprets individualment i en grup. Cada bloc de 4 hores es basarà en l'anterior perquè el treball sigui progressiu, per un total de 12 hores que culminaran amb un acte creatiu final.

Aquest taller és obert a ballarins, actors i intèrprets, a tothom que es dediqui professionalment a la creació i la comunicació amb el cos.

Professor/a: Margherita Bergamo (Telma Ha)

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 19/12/2017
Fi d'inscripció: 26/01/2018

Web: https:inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir