Exposició: Dona i Temps. A cura de Clara Trucco

Obra de Virginia Zimanás

Dijous
De 19.30h a 21h

01/03/2018 > 06/04/2018
Preu: Gratuït

DONA I TEMPS. A cura de Clara Trucco

De l’1 de març al 6 d’abril

Inauguració dijous 1 de març a les 19.30h. Acció inaugural d'Anna Sagrera

Dijous 15 de març a les 19h. Visita guiada amb les / els artistes

Què és el temps? Què representa el temps per a cada dona? L’organització del temps, el pas del temps, la falta de temps. 
El temps col·lectiu i el temps individual. Però també des de la memòria, des del record, des de la seva realitat present i a partir de les expectatives de futur. Com sent el temps, com ho percep i com decideix representar-ho.

Artistes: Nathalie Gautier, Fabian Fernández Caeiro, Virginia Zimanás, Raquel Nériz, Katia Muñoz, Nuria Moreno, Raquel Bistuer, Ana Maria Beaulieu, Inés Grosclaude, Manuela Tello, Mercedes Casas Ocampo, Alba Aragonés, Juan Ramón Rojas, Marcela Jardón, Mónica Caterberg, Marita Sampedro, Maria Antònia Mateu Salvà, Patricia Bobillo, Carla Bossi Viqueira, Judith Belmonte Rivera, Elisabet Belmonte Rivera, Mireia Muñoz, Paloma Rodríguez, Tomás Müller, FEMME SOROLL (Llorenç Conejo Vila i Nadine Marina), Kharma Estrany, Vicky Benítez Blanco, Plácido Domínguez, Míriam Morales Polar, Carles Roca, Paula Leiva Granger, Nadia Faus, Patxi Fernández, Isabelle Domingo, Laia Riera Sanjaume, Kostas Korkoutas. Amb la participació del taller "Dona i Temps" per a dones de la Barceloneta.

EXPOSICIÓ ART I DONA 2018 / Programada en el marc del 8 de març -Dia Internacional de la Dona-

#labarcelonetaesmou Propostes culturals que cerquen una relació més directa amb el barri

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir