Maquillatge teatral
Nou!

Dimecres
De 19h a 21h

09/10/2019 > 04/12/2019
Preu: 65.63€ + 5€ de material

Curs destinat a adquirir tècniques bàsiques del maquillatge per al seu ús en les arts escèniques i altres disciplines artístiques. S'abordaran continguts de la teoria del color, la psicologia del color i el seu ús dins de l'ofici escènic i artístic.

Els alumnes coneixeran i treballaran, de manera pràctica, amb productes i materials utilitzats en la tècnica del maquillatge, per a la creació de dissenys i personatges.

La metodologia del curs contempla tant parts teòriques, on s'introdueix a l'alumne a la teoria i psicologia del color, juntament amb dels materials de treball i les seves propietats; però sobre tot, es practica per a la creació i caracterització de personatges, tot esperant que les i els alumnes creïn els seus propis arxius de referències d'imatges per a la creació de maquillatges i integrin teoria i pràctica al llarg de tot el taller.

En cadascuna de les sessions els alumnes practicaran els continguts o bé automaquillant-se, o bé portant un acompanyant qui farà de model. 

Els alumnes en finalitzar el taller seran capaços d'emprar tècniques de maquillatge simple, correctiu, transformació i fantasia.

ATREVEIX-TE A CREAR. NO NECESSITES EXPERIÈNCIA PRÈVIA!

És necessari certs materials per a participar del taller, encara que es parlarà el primer dia de classe amb el professor: Base Negra, Base Blanca, Llapis d'ull blanc, Llapis d'ull negre, Desmaquillants (Tovalloletes, locions, tònics, etc), Crema per a la cara, Cinta o goma per recollir el cabell, Mirall portàtil (visió normal i amb augment), Quadern o llibreta d'anotacions.BREU CURRÍCULUM DEL PROFESSOR

JAVIER ESCUTI. Actor i ballarí professional, xilè, amb una gran experiència en docència d'arts escèniques. Ha realitzat estudis de Llicenciatura en Disseny Teatral en la Universitat de Xile (2009) i posteriorment de Llicenciatura en Actuació a l'Escola de Teatre UC (2010-2013). En aquesta escola va començar el seu ofici com maquillador, ensenyant durant quatre anys en curs de "Maquillatge Teatral", a l'Escola de Teatre UC (Xile), al costat de l'actriu i especialista en maquillatge teatral, Lilian Vásquez. Javier ha treballat com maquillador en les universitats xilenes UC i Finis Terrae, i en les companyies "Cia.Ilustre Comedia" (2014-18), "Cia.. Intern" (2015), "Shakespeare & Co." (2015). Com a Dissenyador Teatral ha treballat en les companyies "Colectivo La Tregua" (2012-13), "Cia.. Los Feos" (2013-2016), "Cia.Ilustre Comedia" (2014-18) i "Cia.El Zócalo" (2014-15) amb els qui guanyaria el Premi a Millor Disseny en l'IIIº Festival de Teatre de la Universitat Major.

 

 

Professor/a: Javier Escuti

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 09/09/2019
Fi d'inscripció: 27/09/2019

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir