EQUIPAMENT INFANTIL BARCELONETA
Petita infància, Casal Infantil i altres serveis

Els serveis que oferim són:

 

Petita Infància:

(Per a infants de 0 a 3 anys, acompanyats)

Què t'oferim? 

Si tens un infant d'entre 0 a 3 anys i vius al barri de la Barceloneta, a l'Equipament Infantil trobaràs un espai totalment equipat i gratuït on podràs venir a relacionar-te amb altres pares i mares i on els teus fills i filles podran compartir jocs amb altres nens i nenes. A més, i de forma puntual, també podràs gaudir de tallers dinamitzats, espectacles infantils i xerrades sobre temes específics, sempre tenint en compte les teves necessitats i interessos.

Quan podré fer ús de l'espai?

L'espai de petita infància està obert:

  • 3 matins, de 10h a 13h

  • 4 tardes, de 17h a 19.30h

 

Casal Infantil:

(Per a infants de 4 a 12 anys)

Què hi trobaràs?

Al Casal t'oferim activitats per a grups diferenciats d'edat: 4 i 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys. Cada infant es pot inscriure a dos activitats, podent triar entre ludoteca, tallers de creació manual, activitats esportives, interpretació i dansa, tallers de cuina i hort, sortides culturals i a la natura... i tot això a les tardes, desprès de la sortida de l'escola.

Com funcionem?

Seguim el calendari escolar, de setembre a juny, organitzant activitats de casals i colònies durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i el mes de juliol). Aquests servei té un preu públic subvencionat d'uns 27€ per a tot el curs i les activitats de vacances tenen un preu a part.

Quan es fan les activitats?

De dilluns a divendres:

  • De 17.30h a 19.30h

  • De 16.30h a 19.30h (si el teu fill o filla va a l'acollida)

I si el meu fill ja té 12 anys?

Si ja ha fet els 12 anys tindrà l'oportunitat de poder seguir amb el Projecte Franja (adolescents) i continuar gaudint d'un gran ventall d'activitats!

 

I què més trobaràs a l'Equipament?

 

  • Servei d'atenció i informació del centre: Per si tens qualsevol dubte, necessites informació sobre els serveis que oferim, vols fer propostes o suggeriments en relació a les activitats amb infància al barri.

  • Cessió d'espais: Si ets una entitat, una associació o servei del barri i vols fer un taller, una xerrada, una ponència sobre temes vinculats amb la infància i la família, et podem cedir espais de l'Equipament com ara la sala polivalent (amb projector), l'aula de cuina, la sala d'actes i el pati.

  • Activitats per a tot el barri: L'Equipament, com a centre de caire educatiu compromès amb la vida cultural de la Barceloneta, participa de forma activa en les celebracions i festes tradicionals que s'organitzen des de les entitats i associacions del barri com ara el Carnaval, les Festes de Primavera, la Festa Major, les celebracions de Nadal... A més, col·labora amb la resta de serveis i escoles de la Barceloneta realitzant tallers i activitats i organitzant propostes per a fer en família com ara, espectacles infantils, tallers, animacions, etc...

 

Horari d'atenció al públic   

  • Matins (dimarts, dimecres i dijous) de 10 a 13h

  • Tardes (de dilluns a dijous) de 16.30 a 19.30h

Adreça 

C/ Andrea Dòria, 23-31

08003 Barcelona

Contacte

Compartir