Dona

El Centre Cívic Barceloneta proposa un seguit d’activitats de dinamització adreçades a les veïnes del barri, amb l’objectiu de generar nous espais de participació i relació oferint una agenda regular i gratuïta de propostes des del mes de setembre i fins al juny.

Cos i moviment:

Cada trimestre trobaràs una programació de tallers d'expressió corporal en vinculació a la dansa com a especialitat del centre. Propostes de curta durada que tenen en compte els estils i gustos més diversos per animar a les dones de la Barceloneta a participar d'aquests tastets, o activitats de continuïtat que afavoreixin la creació de grups i la interrelació amb altres projectes de l'equipament. 

Salut i creixement personal:

Es tracta d'un segon eix dins l'oferta formativa del projecte. Espais que proporcionen eines per ser més conscient de la persona i el seu procés. 

Gènere:

L'enfocament de gènere és transversal al conjunt de les propostes, però amb l'objectiu de reforçar l'oferta de caire més lúdic sorgeix una tercera línia que cerca acompanyar les intervencions i generar processos. Tallers, espectacles, cinefòrums, xerrades o accions a l'espai públic... amb la voluntat de treballar per l'equitat de gènere i l'empoderament femení a la Barceloneta.

 

Crèdits: fotografia de Daniela Visciglio

Compartir