CALIDOSCOPI 2019

10 de Maig de 2019
De 17h a 20h

Preu: Gratuït amb inscripció prèvia

Els equipaments del districte de Sant Andreu van decidir que volien saber a què sonen els carrers, les places i els parcs dels set barris que el conformen. I des de Calidoscopi vam posar fil a l’agulla per dibuixar un mapa sonor del districte a través d’un seguit d’intervencions, totes desenvolupades amb la participació de la ciutadania, per enregistrar, documentar i anotar els sons que ens envolten caracteritzant la identitat sonora dels barris i desxifrar analíticament com es perceben des d’un punt de vista científic.

 

10/05
Taller d’atrapa-sons a Baró de Viver
Lloc: CC Baró de Viver
Horari: de 17 a 20 h
Preu: gratuït amb inscripció prèvia.
Inscripcions: al taulell del centre o al telèfon 93 256 50 97
A càrrec de la Fundació Phono
Organització: CC Baró de Viver,
Districte de Sant Andreu i Aula Ambiental
Vols col·laborar en la caracterització sonora del teu barri? Enregistrarem els sons de l’espai públic per comprendre’ls des del punt de vista científic i construir col·lectivament el mapa sonor del districte de Sant Andreu. Converteix-te en patrimoniador sonor i vine a fer #ciènciaciutadana.

 

RIUNET
Lloc: Parc Fluvial del Besòs
Horari: de 17 a 20 h
Preu: gratuït amb inscripció prèvia
Inscripcions: al taulell del centre o al telèfon 93 256 50 97
A càrrec de FEHM Grup, Universitat de Barcelona
Organització: CC Baró de Viver i Districte de Sant Andreu
Com de net està el riu Besòs? Ens ho explicaran els estudiants de l’institut Dr. Puigvert i de l’escola l’Esperança, que han participat en el projecte RiuNet-ProjRius en el marc del Programa “Ciència Ciutadana als Barris” de l’Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona, per valorar quin és l’estat de l’ecosistema fluvial del Besòs. A més, amb l’aplicació RiuNet tothom que s’apropi al riu podrà comprovar si hi ha hagut canvis des que els estudiants van realitzar els seus mesuraments.

 

Inici d'inscripció: 26/04/2019
Fi d'inscripció: 10/05/2019

Compartir