'EL ALMÍBAR' I PACO FERNÁNDEZ

Divendres 20 d'abril a les 21h

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

Nascut a Reus fa només 19 anys i criat entre els antics horts de Pere IV, Manuel Martínez Amador, un veí del barri Besòs, tindrà l’oportunitat de deixar la seva Pinzellada Flamenca al Centre Cívic. Després de cantar de nen a una festa familiar va rebre del seu tiet, un savi del flamenc, el sobrenom del “Almíbar”, en referència a la dolçor dels matisos de la seva veu.

Aquesta jove promesa flamenca del barri beu de les fonts més pures del cant, transmeses durant generacions per la seva família , coneixement que aprofita també per intentar innovar i dotar el seu cant d’una personalitat pròpia, des del respecte al “cante jondo”.

El dia 20 d’abril, acompanyat a la guitarra pel seu també joveníssim cosí Paco Fernández, ens presentaran un concert en format tradicional i fent un recorregut pel repertori més pur del flamenc, on s’inclouran fandangos, tarantos, soleás, seguiriyas i bulerías.

Una oportunitat per gaudir del flamenc més jove del nostre barri i, de pas, recolzar les iniciatives artístiques de dos dels nostres veïns, que just ara comencen carrera amb molt a aprendre i també a aportar al món del flamenc.

Compartir