Autoestima i estima al proïsme

21/01/2019 > 31/01/2019

Vivim temps estranys... Hi ha coses que avancen molt de pressa, i d'altres que es mantenen o es transformen lentament. Vivim moments on la política ens trasbalsa, la necessitat ens estressa, la tecnologia ens absorbeix i el ritme diari s'accelera cada cop més. Fa un temps rebem missatges que tendeixen a ser desconsolants. Tot aquest garbuix fa que hagi detectat un estat de crisis dels valors de convivència, com també una crisi en l'autoestima de cadascú. Aquest recull de poesies visuals són missatges d'alerta i d'amor, amb una intenció positiva, avisant d'aquesta crisi d'amor. Què podem fer per estimar-nos més?  

 

Micro bio
Em dic Neus Figueroa Fornaguera i estic estudiant primer curs del Grau d'Arts a la UOC.

Ser monitora d'un grup d'adolescents em va ensenyar que a través de les arts, aprendre i créixer com a persona i entre nosaltres dóna uns resultats molt bons, intensos i gratificants. Ens va ajudar a entendre'ns entre nosaltres, a aprendre junts, a confiar en les persones, a treballar els valors, viure'ls i entendre'ls, i em va permetre viure una evolució molt positiva en el grup que ni jo mateixa esperava veure'l.

Sempre he tingut la inquietud de dibuixar per expressar i comunicar tot allò que sento la necessitat de dir.

Mentre dibuixo visc l'aquí i l'ara, em permet concentrar-me i endreçar les meves idees. Per això ara, amb 30 anys, m'aventuro a endinsar-me en l'estudi de les arts per aprendre i experimentar molt més enllà del que he fet fins ara, primer en mi, per després experimentar-ho amb els altres. El meu objectiu és combinar-ho amb l'educació, terreny on fa anys que em moc, i per això avui començo un camí que espero que em permeti, en un futur, poder educar a través de les arts.
  

Compartir