Inscripció i Normativa

Inscripcions

PRESENCIALS:

Fins el dia 26 de setembre de 2017.

Els tallers per a Joves només es podran realitzar les inscripcions presencialment. Els menors d'edat necessiten autorització del tutor/a legal

ONLINE:

Registrar-se

Fins el dia 26 de setembre de 2017.

 

 Condicions

- Els cursos i tallers són trimestrals i els preus corresponen a la totalitat del trimestre.

- Els cursos s’iniciaran a partir del 2 d’octubre i tindran una durada de 8 sessions (excepte que s’especifiqui una altra durada)

- Per poder fer una inscripció presencial, cal fer- la mitjançant targeta o imposició bancària, fins que no s’entregui el rebut no es considerarà vàlida la inscripció.

- Per poder fer una inscripció on-line t'has de registrar com a usuari/a. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

- En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

- Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagin inscrit un mínim de participants.

- Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

 

Tarifes reduïdes

- Les persones residents a Barcelona ciutat que estiguin en situació d’atur, podran sol·licitar en descompte del 50% del preu d’un taller. Aquest no serà acumulable a altres descomptes. La incripció caldrà fer-la presencialment.

Compartir