(in)fusión flamenca
Cicle de Flamenc al Besòs

El Centre Cívic Besòs (Barcelona) organitza, des de l’any 2003, el Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca.

El cicle manté una estructura estable amb actuacions musicals en directe, tallers formatius especialitzats, exposicions, mostra dels tallers flamencs del centre cívic, xerrades, espectacles familiars i la pinzellada flamenca, entre d’altres activitats.

Al llarg de la seva història, hi ha participat Ginesa Ortega, Enric Folch, Chico Ocaña, Agustí Fernández; Duquende, Antoni ‘Sicus’ Carbonell, Pere Pubill ‘Peret’, El Niño de las pinturas, Alba Guerrero, Increpación Danza, Cia Arrieritos, Santos de Veracruz, Gema Caballero, Belén Maya, Costi el Chato, Sandro Lustosa, Rafaela Carrasco, Juan Ramon Caro, Cathy Claret, Ana Palma, Joan Garriga, Marujita, Juan Carlos Lérida, Sílvia Pérez Cruz, Raül Esteve, Cargolé, Increpación Danza, Turruquena, Dani Figueras, Las Bravas, Calima, Ambalam, Carles Benavent, Calamento i F-Collective, entre d’altres. A banda, el cicle ha comptat amb el suport del Taller de Músics, l’emisora de ràdio iCatFm i la plataforma virtual ‘De Flamenco’.

 

La 15a edició del cicle es celebrarà del 3 al 25 de novembre; i ja us avisem que comptem amb un cartell espectacular. Així doncs, us esperem a tots i totes per a gaudir del flamenc i omplir el Barri de cultura i passió.

Visita'ns a http://infusionflamenca.cat/

 

 

 

 

Compartir