Besmina

Besmina  és una mostra de joves artistes, grups i col·lectius emergents i iniciatives juvenils vinculades al món de les arts i la cultura, organitzada des del Centre Cívic Besòs (barri Besòs-Marseme, Barcelona).

Aquest esdeveniment, que enguany arriba a ladesena edició, vol ser una plataforma des de la quepresentar i donar a conèixer propostes d’arts escèniques elaborades per joves artistes vinculats al barri del Besòs-Maresme, així com de la resta de territoris.

Al mateix temps, aquest projecte vol ser una via per apropar l’art i la cultura, entesos com a eines de reflexió i transformació social, als veïns i veïnes del barri.

Amb aquesta doble finalitat, el Besmina vol incidir en temes de caire sòcio-cultural fàcilment identificables en les dinàmiques del dia a dia del territori, esdevenint un punt de trobada de joves interessats en el món de la cultura i alhora facilitant la seva expressió artística.

Besmina creix i s’obre a noves propostes que arriben d’altres indrets Barcelona, de Sant Adrià de Besòs i municipis propers, afavorint el moviment de persones que s’apropen als nostres barris.

 

Visita'ns a http://besmina.wordpress.com/

Compartir