TALLERS PER A FAMÍLIES: EDUCAR PER CRÈIXER EN POSITIU

Dimecres
De 18h a 19.30h

09/05/2018 > 23/05/2018
Preu: Gratuït.Cal inscripció prèvia

Aquest trimestre es realitzaran tres noves sessions de tallers-xerrades destinats a famílies:

Dimecres, 9 de maig, de 18 a 19.30 h

Taller 1: Com gestionar la frustració. Grans i petits davant de situacions i experiències frustrants...Com resoldre-ho?

El dia a dia en família ens col·loca davant situacions frustrants, que no ens quadren i que ens generen més malestar i dubtes de com fer front a aquestes situacions....Aprendre una mica més sobre la gestió de la frustració tant de fills com de pares i mares, ens ajudarà molt a cuidar la nostra família de forma sana i equilibrada.

 

Dimecres, 16 de maig, de 18 a 19.30 h

Taller 2:Pensar en positiu, viure en positiu. Com transmetre estils de pensament  sa, positiu i creatiu en els nostres fills.

Aprendre des de petits a generar estils de pensament sans, generosos, positius i realistes, ajudarà als nostres fills a viure les seves experiències i els seus aprenentatges de forma constructiva. La nostra convivència també serà més equilibrada si com a pares, aprenem i practiquem des de aquesta posició subjectiva

 

Dimecres, 23 de maig de 18 a 19.30 h

Taller 3: Quines preguntes ens fem sobre com educar els nostres fills. Taller obert a preguntes i inquietuds de pares, mares i educadors.

Pares, mares i educadors ens fem preguntes sobre com respondre i actuar davant de les necessitats i actuacions dels nostres menors.  Poder compartir aquests dubtes i inquietuds amb altres pares i mares , així com estratègies, idees i experiències, augmenta la nostra competència i coneixement. En aquest taller parlarem de dubtes concrets i quotidians...(hàbits, normes....).

 

Inici d'inscripció: 03/04/2018
Fi d'inscripció: 23/05/2018

Compartir