TALLERS PER A FAMÍLIES: EDUCAR PER CRÈIXER EN POSITIU

Dimecres
De 19h a 20.30h

07/02/2018 > 28/02/2018
Preu: Gratuït.Cal inscripció prèvia

Aquest trimestre es realitzaran tres noves sessions de tallers-xerrades destinats a famílies:

Dimecres 7 de febrer, de 19 a 20.30 h

Taller 1: “Ara vaig…Un moment…” Pares i mares en modo “espera”?. La resolució de conflictes a la nostra vida familiar.

La convivència dia a dia, a vegades implica l’aparició de petits i/o grans conflictes entre els membres de la família. Com resolem les diferències, fem front a les diferents necessitats de cadascú de nosaltres, o de quina forma establim i assegurem els hàbits o els nostres estils educatius familiars?

 

Dimecres, 14 de febrer de 19 a 20.30 h

Taller 2: Pantalles, mòbils i altres convidats a casa. Com ho gestionem amb els nostres fills?

Els nostres fills han crescut acompanyats d’una proposta tecnològica a la que pares i mares ens hem anant acostumant. Pels més petits de casa forma part de la seva normalitat, però a vegades, als pares i mares ens genera alguns dubtes i conflictes. Com podem gestionar-ho d’una manera equilibrada i adaptada als temps? Com protegir-los dels excessos d’aquest entorn?

 

Dimecres, 28 de febrer de 19 a 20.30 h

Taller 3: S.O.S. Pares 24 hores al dia. Assertivitat, empatia i altres habilitats comunicatives per facilitar la vida de pares i mares.

Les nostres competències comunicatives i les nostres habilitats en les relacions, ens fan persones més o menys adaptades al nostre entorn. Com pares i mares, podem aprendre a conviure i ensenyar als nostres fills algunes d’aquestes habilitats com són l’assertivitat,  ’empatia, la comunicació eficaç o l’escolta activa.

 

Professor/a: Elena Ramírez

Inici d'inscripció: 11/12/2017

Compartir