KANAS KRONICAS

KANAS KRONICAS neix al 2014 fruit d'un retrobamnet, un retrobament entre  persones que ja tenien molt en comú i un retrobament amb la propia  creativitat.

Els integrants de la companyia som amics des de fa molts anys, som com  una família, i després de recórrer camins per separat, ara ens hem unit  per formar KANAS KRONICAS i presentar la nostra primera obra "VIVA". "VIVA" sorgeig d'un procés molt llarg de creació ja que parteix del no  res. Tot comença amb una idea a la qual comencem a donar voltes i a  partir es comença a escriure una primera versió del text, després  comencem els assajos, i paral.lelament escrivim sis versions més... Els  membres de la companyia vivim en ciutats diferents i això ha ralentitzat  bastant el procés, tot i així quan es persegueix de veritat un objectiu,  finalment el resultat arriba. Després d'un llarg recorregut on la feina  ha estat purament actoral i de creació i direcció, s'incorporen al  projecte en Pedro Serka i l'Antoni Vilicic els quals duen a terme tant  el diseny de la il.luminació com l'execució tècnica de l'espectacle.

KANAS KRONICAS neix amb la il.lusió d'expressar amb sinceritat i des de  les entranyes tot allò que ens mou i creiem important dir.

 

Residència finalitzada.

Compartir