“TOT D'UNA, L'ÚLTIM ESTIU” DE TENNESSEE WILLIAMS

Divendres
De 19.30 h a 20.30 h

25/05/2018
Preu: Gratuït

A càrrec de GTZ (Grup Teatre Zarabanda) Grup amateur del taller de teatre del C.cívic J.M Trias i Peitx

Espectacle en castellà 

Corre l'any 1936 i l'acció transcorre a la luxosa mansió que la Sra. Venable té a Nova Orleans i en el seu increïble jardí. Des de fa 25 anys, Violet Venable ha viatjat durant els 3 mesos d'estiu de cada any, acompanyada pel seu fill Sebastian, a diversos llocs del món, principalment Europa, on participaven activament en la intensa vida de festa i "divertiment" de l'alta societat. Però l'últim any ella va emmalaltir i el seu fill, lluny de quedar-se a acompanyar-la, va viatjar a Europa substituint a la seva mare per la seva cosina Katherine molt més jove i bonica. Durant aquest últim viatge ell va morir en estranyes circumstàncies.

Violet Venable culpa seva neboda de la mort de Sebastian i considera que l'explicació que la noia dóna de la mateixa, no és més que una invenció de Katherine que atempta contra l'honor del seu fill. Per aquest motiu tracta de silenciar-per tots els mitjans.

Poderosa i prepotent, està convençuda que els seus diners pot comprar-ho tot incloses les persones, però ......... ¿serà cert? ..........

On: Sala d'actes
Adreça: Plaça de la Concòrdia, 13

Compartir