XERRADA: COMPARTINT SOMRIURES AMB ELS REFUGIATS DEL MÓN

Som Clown Science Dreams, una organització dedicada a proporcionar programes educatius a través del teatre i del clown, a refugiats arreu del món. Viatgem per tot el món per ensenyar i aprendre, emocionant i fent gaudir, compartint amb la gent més vulnerable, per un món més just, un món amb més oportunitats per a tothom.

Volem compartir les nostres experiències amb vosaltres, per gaudir junts, per donar veu a tanta gent amb tant de talent arreu del món, per ser més conscients de les realitats que existeixen al món. Hem estat a països com Bangladesh, Somàlia, Síria, Iraq, on hem compartit experiències amb diferents comunitats de refugiats. A través de la nostra xerrada coneixereu la situació dels refugiats a través del somriure dels nens, de gaudir dels joves, de les ganes d´expressar de la gent que pateix conflictes, que ha de fugir per conèixer la pau, i encara així no podem trobar la seva llar.

Us esperem perquè plegats vivim el veritable somriure d´aquest món, volem que veieu amb nosaltres tot l´amor que ens hem trobat en els nostres viatges, en els cors de qui menys tenen, amb les ganes de viure als ulls.

A càrrec de Clown Science Dreams

 

Dimarts,11 de desembre, a les 19 h

Compartir