CONDICIONS SALA FÈNIX

CONDICIONS SALA FÈNIX

La Sala Fènix ofereix 1 cap de setmana de funcions a la Sala Fènix a taquilla 50/50. Durant el cap de setmana la Sala Fènix ofereix el servei d'un tècnic de sala per llançar llums i so de l'espectacle. Ofereix també 4 hores extres per a assajos i muntatge, el disseny gràfic dels cartells promocionals, gestió de venda d'entrades, comunicació a mitjans, anuncis a la cartellera dels diaris (Vanguardia, El País, El Periódico) i flyers i lona publicitària (en conjunt amb altres companyies coincidents en les mateixes dates). Per últim, la sala estarà a disposició (segons disponibilitat, en coordinació amb els altres espectacles en temporada) des d'1 mes abans de l'estrena per a assajos.

* Totes aquestes condicions són les mateixes que s’ofereixen a les companyies professionals.

** Tot quedaria signat i segellat mitjançant un acord escrit amb aquests i altres detalls.

Les úniques condicions són que el producte final sigui una estrena absoluta (sense prèvies en altres espais) i acabat (no work in progress ni pre-estrenes, sinó una estrena absoluta) i que aquest tingui una durada mínima de 60 minuts.

El cap de setmana en qüestió serà proposat per la sala Fènix segons la seva programació i compromisos amb altres companyies, i que en cas de no poder ser, es buscaran les dates que més ens s’adaptin a tots.

Compartir