L'IMPERDIBLE DELS DIVENDRES

Divendres al vespre

Cada divendres tens una cita amb l’art emergent a Sarrià: música, teatre, dansa... amb entrada lliure i gratuïta! I si ets cantautor/a, cada 3r divendres de mes t’obrim el nostre escenari! Inscripció prèvia a: cojam.cafeorlandai@gmail.com Activitat gratuïta. Aforament limitat. Amb la col·laboració del Districte Sarrià-Sant Gervasi

 

TOTA LA INFO DELS IMPERDIBLES AQUÍ

 

Divendres 11 de gener, 20 h

Instal·lació musical i visual

La nit del caos

Un col·lectiu reunit especialment per una nit, acollirà en un mateix espai concerts, exposicions gràfiques i audiovisuals, instal·lacions i perfomances per donar forma a un IMPERDIBLE polifacètic. Una nit on el caos multiartístic impregnarà la Casa.

 

Divendres 18 de gener, 20 h

Teatre musical

Les extraordinàries aventures de Fiona Pereshtroikovitx

Barcelona, estiu del 92, al moment de la prova de 400 m llisos, la jove promesa russa Fiona Pereshtiokovitx es dona a la fuga.  El Col·lectiu Pedant A missa i repicant presenta una comèdia musical en cinc actes i un final que pretén esdevenir una crítica a la flamant Barcelona Olímpica i la realitat del capitalisme en la vida quotidiana dels seus habitants.

 

Divendres 25 de gener, 20 h

Música

CO-Jam

Si ets cantautor/a o compositor/a, vine a provar les teves cançons!  Apunta’t a les Jams del Cafè Orlandai! Cada últim divendres de mes, l’escenari t’està esperant! Inscripcions a cojam.cafeorlandai@gmail.com

  

Divendres 1 de febrer, 21 h

Il·lustració i música

Nit il·lustrada

Vine a gaudir de l'art! Un grapat d'il·lustradors/es ens parlaran de la seva feina: gaudirem dels seus dibuixos en directe i dels seus treballs exposats de forma  col·lectiva, acompanyats de música en directe.

Organitza: Llibreria Peu de Pàgina

 

Divendres 8 de febrer, 20 h

Poesia

Ja no comprenc res

“Cal fer sonar els poemes per portar-los de la lectura pròpia a la comprensió afectiva de l'altre, per fer-los ballar i per fer-los significar” Amb aquesta intenció, Josep Pedrals i els seus alumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès presenten la seva obra.

Amb Josep Pedrals i l’Escola Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

 

Divendres 15 de febrer, 19 h i 21 h

Dansa

UnoxUno

Des de la dansa- teatre fins a la investigació més conceptual del moviment, aquests joves talents ens presentaran una sèrie inèdita de solos sorprenents i  atrevits, tot un univers artístic creat a l’Escola Vàrium.

Amb Fr3 Bodies de l’Escola Vàrium

 

Divendres 22 de febrer, 20 h

Música

CO-Jam

Si ets cantautor/a o compositor/a, vine a provar les teves cançons!  Apunta’t a les Jams del Cafè Orlandai! Cada tercer divendres de mes, l’escenari t’està esperant! Inscripcions a cojam.cafeorlandai@gmail.com

 

Divendres 1 de març, 20 h

Música

Marta Knight i Bianca StekyNit de propostes de música folk indie femenines, totes dues en comú la seva guitarra, el seu directe potent i alhora intimista.

 

Dissabte 9 de març, 20 h

Música

JAM Vinils Feministes Diverses PD’s de l’escena barcelonina amb estils tants diversos com el reggae, els sons llatins, l’ska o la salsa s’apoderaran dels plats en una jornada reivindicativa. Una jam de vinils punxats per dones que ens faran ballar!

 

Divendres 15 de març, 20 h

Teatre

Còctel escènic

En el marc del Dia internacional del teatre, diverses companyies emergents del barri i de més enllà organitzen un itinerari teatral per diferents racons de la Casa Orlandai.

 

Divendres 22 de març, 20 h

Música

Ljubliana & the seawolf

Aterren a Sarrià aquest quartet de músics versàtils per presentar el seu tercer disc “ Libra”. Una banda difícil de classificar, que amaga mons tan dispars con sols podrien cabre en l'univers de Ljubliana & the Seawolf. 

 

Divendres 29 de març, 20 h

Música

CO-Jam

Si ets cantautor/a o compositor/a, vine a provar les teves cançons!  Apunta’t a les Jams del Cafè Orlandai! Cada tercer divendres de mes, l’escenari t’està esperant! Inscripcions a cojam.cafeorlandai@gmail.com

 

Divendres 5 d’abril, 21 h

Música

L’IMPERDIBLE DE L’ANIVERSARI: La Ludwig Band + El Pèsol Ferèstec

Un combat musical entre la banda que ha actuat més cops a la Casa, El Pèsol Ferèstec, i la jove banda La Ludwing Band que portarà el seu LP damunt de l’escenari.

  

Divendres 12 d’abril, 20 h

Música

L’Imperdible del Pumarejo

L’últim Imperdible del trimestre l’acull el col.lectiu musical de Vallcarca, el Pumarejo, que actualment es troba a l’exili. Aterren a Sarrià amb ganes de presentar les seves propostes.

 

 

 

Compartir