Qui som
Tallers, serveis, exposicions...

Equipament públic

El centre cívic Casa Sagnier és un equipament de difusió i de promoció cultural dedicat principalment als veïns i veïnes del barri del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. Situat als jardins d'Enric Sagnier, aquesta casa -antiga propietat de l'arquitecte Enric Sagnier Villavecchia-, alberga La Saleta (un projecte familiar de 0 a 3 anys), un Casal Infantil per a nens i nenes de 4 a 12 anys, un Casal de Joves de 12 a 29 anysLa Galeria, un projecte innovador d'art tèxtil dedicat al món del craft i a la filosofia handmade.

Oferta cultural

A part d'una extensa oferta cultural en forma de tallers de diverses temàtiques i dirigida a persones de totes les edats (noves tecnologies, art i creació, idiomes, cos i moviment, art tèxtil...), el centre cívic Casa Sagnier també ofereix xerrades, exposicions, cessió d'espais i suport a les entitats del barri que estiguin interessades en els nostres serveis i a les quals els hi oferim recolzament a les seves activitats i els seus projectes.

Serveis

A més a més, i com a servei del Districte, aquest equipament cultural també alberga un Punt d'Informació Juvenil (PIJ), un servei d'informació per a joves sobre temes de treball, de formació i/o de cultura.

Horari d'atenció al públic

L'horari del centre cívic Casa Sagnier és de dilluns a divendres, de 9.30 a 21.30 h.

Compartir