El mes de la salut mental
Activitats puntuals

04/10/2017 > 28/10/2017
Preu: Gratuït

Cada any, el dia 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre diversos aspectes relatius a la salut mental. ActivaMent son un grup de persones que passen o han passat l’experiència del trastorn mental i que s’organitzen per participar com agent actiu en l’àmbit de la salut mental de Catalunya. Durant els dimecres del mes d’octubre ens ofereixen una seria d’activitats per commemorar aquesta data:

  •  4 d'octubre, d'11 a  13 h  Presentació d'ActivaMent. Què és això de la Salut Mental? Suport mutu, Activisme i Recuperació. A càrrec de Marta Díez (coordinadora de l'Àrea de Sensibilització Comunitària d'ActivaMent)
  • 11 d'octubre, de 18 a 20 h Xerrada: Persones Escoltadores de Veus. Històries de vida. A càrrec de Rosa García (presidenta d'ActivaMent) amb la col·laboració d'altres socis i/o col·aboradors.
  • 18 d'octubre, de 18 a 20 h Xerrada Salut Mental i Maternitat. Experiències de vida de superació de barreres. A càrrec de Maria Aran
  • 21 de octubre, de 18 a 20 h Recital poètic dedicat als que ja ni hi són i recital musical.  A càrrec de Laura Jareño i altres artistes convidats.

Organitzador de l'activitat: Activament

On: Centre Cívic Casa Sagnier
Adreça: c/Brusi 61

Telèfon: 93 414 01 95
Email: informacio@casasagnier.net

Annexes

Activament

Compartir