La dernière danse de Brigitte

Dissabte
De 20 a 21.30 h

18/11/2017
Preu: Gratuït

Dirigit, escrit i interpretat per: José Antonio Puchades (Putxa) y Julieta Gascón. Assistència de direcció: David Maqueda Pavo. Promotor cultural: Bernabé Rubio - Rotativa Performing Arts. 

Les seves cames ja no poden ballar. Però sí que ho poden fer els seus records, que la retornen a un temps en què es movia amb peus lleugers sobre l’escenari, en què rebia aplaudiments, en què despertava passions... Brigitte va ser ballarina, però, com que ja no pot dansar, ho fan per ella els seus titellaires, que estiren dels fils de la memòria i construeixen un escenari en blanc i negre, que té el color del cinema mut, i el so del swing i el xarleston.

La companyia Zero en Conducta, que va néixer l’any 2011, combina dansa, titelles, gest, mim, teatre d'objectes i un munt de tècniques més. L’espectacle, el tercer en la seva trajectòria, té una aparença senzilla, malgrat els elevats requisits tècnics que exigeix dels seus intèrprets: José Antonio Puchades i Julieta Gascón. I sense ni una paraula perquè qui parla són la dansa i els records.

Activitat gratuïta amb inscripció online!

On: Centre Cívic Vil·la Urània
Adreça: c/Saragossa 29

Inici d'inscripció: 13/11/2017
Fi d'inscripció: 18/11/2017

Web: http://lameva.barcelona.cat/districtecultural/

Compartir