Aula Oberta d'impressió 3D
Joves

L'AULA OBERTA d'IMPRESSIÓ 3D està oberta els dimarts  de 17:00 a 19:30h i compta amb:

– 10 ordinadors amb accés lliure i gratuït a Internet

– Impressora 3D  Bq WITBOX

 

Accés lliure a Internet:

Per consultar el correu electrònic, fer música…  també hi podràs jugar en xarxa i fer-hi els teus treballs escolars.

Els i les joves de 12 a 17 anys que vinguin a l’espai multimèdia han de tenir permís del pare mare o tutor

Activitats Tic’s i robòtica de dinamització del Casal 11/14
Tallers multimèdia i impresió 3D (veure apartats tallers)

 

L'AULA OBERTA D'IMPRESSIÓ 3D te com objectiu principal el desenvolupament de la creativitat i les iniciatives d’innovació en nous projectes dins del nou moviment de la cultura i la producció de proximitat.

Ofereix una sèrie d’eines útils i assessorament professional per dur a terme el desenvolupament d’idees d’una forma col·laboradora. Un lloc on crear obres amb audiovisuals, amb robòtica i amb disseny, creant una comunitat amb passió per les noves tecnologies, la difusió i l’aprenentatge.

Aquest projecte va dirigit als joves, des de l’edat pròpiament de franja, adolescents de 12 anys, els quals tindran tallers dissenyats a les seves possibilitats i coneixements fins als joves de 29 anys amb projectes més emprenedors.

Un espai on no només s’ensenyaran tècniques de disseny, post-producció, animació i modelatge 3D i robòtica… Sinó que també es portaran a terme projectes col·laboratius o proposats des dels mateixos joves.

El seu objectiu principal és apropar els nous sistemes de treball, comunicació i producció als joves del territori a través de l’ensenyament de la seva utilització en el dia a dia. Esdevenint una nova eina sòcio-pedagògica tan atractiva com útil per al seu desenvolupament a molts els nivells.

Compartir