Inscripcions als tallers
Hivern 2018

El Centre Cívic Drassanes realitza una programació de cursos trimestrals. Són cursos de 13.5 o 18 hores repartides en 9 sessions de 1,5h o 2h durant 9 setmanes, depenent del contingut i de la metodologia necessària de cada taller.

El Centre Cívic està especialitzat en arts escèniques i noves cultures i ofereix un ventall d’activitats relacionades amb la seva especialitat. Volem oferir eines i recursos a les persones interessades en el món de les arts escèniques: per això tenim en compte a més de la interpretació i el moviment, altres eines que es necessiten a l’hora de dur a terme un muntatge.

Els tallers van adreçats a tots els públics perquè tothom que vulgui pugui descobrir, desenvolupar i aprofundir les seves habilitats.

 

TALLERS HIVERN 2018

Inscripcions del 19 DE DESEMBRE AL 10 DE GENER

CENTRE CÍVIC DRASSANES De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 21h. Dissabtes de 10 a 13.30h i de 16 a 21h.

CASAL DE BARRI FOLCH I TORRES De dilluns a divendres de 9 a 21h.

 

Inici dels tallers a partir de la setmana del 15 de gener. 

La seva duració serà del serà durant el mes de gener, febrer i març.

Podeu consultar el preu a l’apartat específic de cada taller. Us podeu inscriure als dos centres, independentment d'on es realitzi el taller.

--> Descarrega el fulletó en pdf

 

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

El pagament de la matrícula es farà mitjançant ingrés bancari o targeta i no es considerarà formalitzada la inscripció fins el lliurament del resguard original d’ingrés al centre.El temps de lliurament del resguard és de 48 hores.

També us podeu inscriure on-line a través del nostre web. En aquest cas, no és necessari lliurar el resguard al centre doncs la inscripció és automàtica. 

DEVOLUCIONS

La devolució del curs tan sols es farà quan un curs s’anul·li per falta d’alumnes. El temps per recollir aquesta devolució serà del 29 de gener i fins el 23 de març. 

Una vegada iniciats els tallers no es retornarà, en cap cas, l’import de la inscripció. 

La possibilitat de canvi de taller només es contemplarà abans de la segona sessió dels cursos i no s’abonarà cap diferència.

 

El centre es reserva el dret de variar la programació, l’horari, el professor o professora o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari.

En cas d’haver d’anul·lar alguna sessió,aquesta serà recuperada en el mateix trimestre.

 

 

 

Compartir